dilluns, 27 de juny del 2011

La UGT de Catalunya participa al PRIDE BCN 2011

El Grup LGTB de la UGT de Catalunya participa al PRIDE BCN, els actes de l’orgull lesbià, gai, transsexual i bisexual que se celebren del 18 al 28 de juny a la ciutat. Diumenge 26 de juny hem participat, sota el lema “La UGT també hi entén”, a la manifestació que va començar a les 18 hores a la Plaça Universitat i va arribar fins a la Plaça d’Espanya.

Dissabte 25 i diumenge 26 de juny, de 10 a 22 hores, el nostre sindicat va estar present amb un estand al village de l’Avinguda Maria Cristina.
GRÀCIES A TOTHOM

ALFONSO DE ALIMENTACION
JOSEP ROCA UGT
ISABEL ALFARO UGT
JESUS ORTEGA
JULIA FDEZ UGT
NACHO DE FES
DANI AVALOT
GEMMA AVALOT
CRISTIAN AVALOT
SHEILA AVALOT
JOSEP GARCIA UGT
MARI ARJONA UGT
JOEL, ASIER I NEREA
I ESPECIALMENT A LA RESPONSABLE DE LA SECRETARIA D´IGUALTAT I POLITIQUES SOCIALS RAQUEL GIL I AL SECRETARI GENERAL D´UGT DE CATALUNYA JOSEP Mª ALVAREZ




Finalment, dimarts 28 de juny, a les 10 hores, organitzem el taller “Intervenció sindical per la igualtat i no discriminació del col·lectiu LGTB”, que tindrà lloc a la seu de Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona.

dimecres, 22 de juny del 2011

UGT al Pride Barcelona 2011


UGT participa al Pride BCN

De Dissabte, 25 Juny 2011
A Diumenge, 26 Juny 2011

El Grup LGTB de la UGT de Catalunya per primera vegada té un estand al PRIDE BCN, els actes de l’orgull lesbià, gai, transsexual i bisexual que se celebren del 18 al 28 de juny a la ciutat. És per això que busquem voluntàries i voluntaris per fer-hi algun torn els dies 25 i 26 de juny al Pride Village situat a la Plaça d’Espanya. Es tracta d’un acte de visibilitat immillorable.

A més a més, el diumenge 26 de juny participarem a la manifestació que començarà a les 18 hores a la Plaça Universitat i arribarà fins a la Plaça d’Espanya. Si voleu participar, el punt de trobada serà a les 17 hores a Gran Via/Aribau (vorera dels cinemes), i marxarem sota el lema “La UGT també hi entén”.

Veniu a fer gran la UGT i a reivindicar la diversitat sexual. Veniu amb amics, família, com vulgueu, i gaudiu d’un munt d’activitats, espectacles i també el PRIDE KIDS destinat als petits de la casa.

Si entreu a la web www.pridebarcelona.org, cliqueu “Pride City” per veure les dues activitats que fa el nostre sindicat; cliqueu “The Village” i us sortiran els estands, i si cliqueu “Pride Parade” veureu el recorregut de la manifestació.

Recordeu:

Dissabte 25 de juny i diumenge 26 de juny, de 10 a 20 hores, estand del Grup LGTB de la UGT de Catalunya a la Plaça d’Espanya.

Diumenge 26 de juny, a les 17 hores, trobada a Gran Via/Aribau (vorera dels cinemes) per participar a la manifestació que surt de Plaça Universitat a les 18 hores.

El Grup LGTB de la UGT de Catalunya us agraeix a totes i tots el vostre recolzament i participació.

Sonia Lopez

Us hi esperem al PRIDE BCN!!!

slopezperez@ugtcatalunya.cat